21 jaar Klimroostreffen 

BUDEL – Na ruim twee jaar afwezigheid gaat vrijdag 1 juli het Klimroostreffen weer van start. Het Klimroostreffen is een driedaags motortreffen georganiseerd door MTC de Cityriders uit Cranendonck, met als doel zoveel mogelijk motorrijders, zijspanrijder, trikers en quadrijders bij elkaar te brengen om zondag 3 juli een tourrit te gaan rijden. 

De tourrit wordt speciaal verreden voor mensen met een beperking van Stichting De Klimroos. Kamperen op het terrein is mogelijk vanaf vrijdag 1 juli 14.00 uur en is kosteloos.  Het evenement is entree vrij en vindt plaats op het gemeentelijk evenemententerrein aan de Poelderstraat in Budel nabij zwembad de Zuiderpoort.  Ook niet-motorrijders zijn het gehele weekend welkom op het terrein en in onze feesttent aan de Poelderstraat. Aansluiten op zondagmorgen bij de rit is mogelijk, want de organisatie wil er voor de deelnemers een zo groot mogelijk feest van maken. 

Op vrijdag 1 juli om  14.00 uur is de opening van het Klimroostreffen 2022, met ‘s avonds een optreden van de rock coverband “Rancho Grande”. Op zaterdagmiddag is er een speciaal programma voor de echte bierliefhebbers m.m.v. De Budelse Brouwerij. Op zaterdagavond is er muziek met rock coverband “Hillstone” en dj’s Frank Groenen en Bart van Steenbergen. Op zondagochtend wordt er vanaf 9.30 uur opgesteld voor de rondrit(70 km), het vertrek is voorzien om 10.30 uur, terugkomst ca. 13.00 uur. Op zondagmiddag is er lunch voor alle deelnemers en begeleiders en barst het feest los met “De Foute Jongens”. Verder is er een springkussen, komt Ballonnenclown August langs, en is er een karaoke wedstrijd.

De verwachte doorkomsttijden van de rit zijn als volgt:  vertrek Budel Poelderstraat 10.30u, Budel-Schoot 10.35u, Budel-Dorplein 10.40u, Budel Midbuulweg 10.45u,

Weert kanaal 10.50u, Boshoven 10.55u, Laar 11.10u, Nederweert 11.20u, Ospel 11.35u, Maarheeze 11.50u, Sterksel 12.05u, Heeze 12.15u, Leende 12.25u, Leenderstrijp 12.35u, Soerendonk 12.45u, Gastel 12.55u, terugkomst Budel 13.00u. 

MTC de Cityriders zijn blij dit evenement weer te kunnen/mogen organiseren, mede dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers. Voor meer informatie: www.mtcdecityriders.nl