EHBSO voor Yin Yang

BUDEL – Karateschool Yin Yang was weer even terug in de schoolbanken in het Bravo-College. Op donderdagavond 9 juni werd de reguliere karateles omgezet in een EHBSO les oftewel Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken. Deze interessante les werd opgeluisterd door gediplomeerd EHBO opleider Anneloes Duisters. Met een goede opkomst van zowel senioren als jeugdleden, kregen de sporters goede informatie over allerlei zaken met het deskundige advies van Anneloes. Het was een leerzame avond voor iedereen. Bij karateschool Yin Yang leer je niet alleen karate, maar ook hoe om te gaan met situatie waarin je verzeild kunt komen, zoals deze avond over hoe om te gaan met sport-ongelukken. Kom een keer een gratis proefles meedoen, kijk voor meer informatie op onze website, www.kyokusyinyang.nl