Rene Broers wint open Budelse driebanden kampioenschap

BUDEL – In een zinderende finale tegen Joep de Werdt heeft René Broers afgelopen zaterdag de 9e open Budelse driebanden titel in de wacht weten te slepen. Na gestart te zijn op 11 april met maar liefst 60 deelnemers werd dit perfect door Biljartvereniging van Horne Brandstoffen georganiseerde toernooi voortgezet met in de knock out rondes de 2 eerst geëindigde deelnemers per poule. 

Hiervan bleven er na zeer spannende wedstrijden die in enkele gevallen pas in de nabeurt met slechts 1 carambole beslist werden 6 finalisten over die een volledige competitie tegen elkaar hebben gespeeld via het AVE systeem.

De eindstand was als volgt: René Broers, Bernard Ampting, Joep de Werdt, Leo van Vlierden, Jan Kooken en Bjorn Jacobs. Verder waren er nog leuke prijzen voor de winnaars van de kortste partij Frank van Moorsel en Rene Broers in 12 beurten en voor de hoogste serie Tinus van Zantvoort met 7 caramboles. Alle deelnemers werden getrakteerd op een barbecue geschonken door Van Horne Brandstoffen en Café Quincy. De organisatie wil via HAC Weekblad de sponsoren bedanken, de zeer sportieve spelers en de tellers.

Volgend jaar houdt het het Budelse driebanden kampioenschap een jubileum-toernooi!

Foto Jan Kooken, Jos van Horne en winnaar Rene Broers