Veertig jaar Bospop!

WEERT – Twee jaar hebben we er op moeten wachten en dan is het eindelijk  zover, de 40e editie van Bospop! Ooit begonnen als gratis buitenfestival, Groot Weerter Popfestival, op een schoolplein. Bospop staat bekend als het gezelligste festival van Nederland en viert dit jaar alweer zijn 40-jarig bestaan.

Bij de 40e jubileumeditie staat voor ieder wat wils in de programmering met o.a. De Dijk, Sting, Beth Hart, Kensington, Jett Rebel, Juanes, Passenger, White Lies, Bløf, Son Mieux, Walter Trout, Paul Carrack, Level 42, Larkin Poe, Amy MacDonald, Sloper, Seasick Steve, Melissa Etheridge en Skunk Ananasie. 

En ook dit jaar streven we naar een complete festivalbeleving. We gaan weer de lekkerste gerechten serveren in onze foodcourts. Naast ons standaard food court hebben we namelijk maar liefst twee “special food areas” waar de meest originele foodtrucks staan! Daarbij houden we rekening met het dieet van onze gasten. Vegetarische, veganistische en lactosevrije opties zullen niet ontbreken. Aan de bierliefhebber is ook gedacht. In een sfeervol ingerichte biertuin kan iedereen genieten van een momentje van rust onder het genot van een speciaal biertje. En als de laatste klanken van de muziek op het podium zijn uitgestorven, dan is het nog goed vertoeven in de 24-uurs tent.

Op de vooravond van Bospop, op donderdag 7 juli, organiseert Mojo een concert met Kings Of Leon op hetzelfde festivalterrein. Naast Kings Of Leon treden deze avond  ook Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million op. Speciaal voor de bezoekers die zowel naar Kings Of Leon en Bospop komen, is de Bospop camping al vanaf woensdag 6 juli geopend.

Zaterdag 9 juli zal De Dijk voor de laatste keer bij ons te gast zijn en weten we met zekerheid te zeggen dat je getuige zal zijn van een gedenkwaardig optreden in de tent van 22.00 -23.00 uur. Het wordt voor de laatste keer op Bospop ‘Mag Het Licht Uit’ en het antwoord op die vraag mag duidelijk zijn. Bospop vindt op 8,9 en 10 juli plaats op Evenemententerrein Weert-Noord nabij de A2. Voor meer info, festivalcamping, tickets en timetable kijk op www.bospop.nl