Zomeravond voetbalcompetitie 

BUDEL-DORPLEIN – FC de Hitsige Willy Haon en van Hunsel & Govers zullen onderling gaan uitmaken wie zich de kampioen BZA Buul (Zomeravondvoetbal) mag noemen.

Verder spelen de nummer 3 tegen 4 , 5 tegen 6 en 7 tegen 8 de nummer 9 speelt tegen een gast team. De finale wedstrijden zijn op vrijdag 17 juni  en aansluitend aan deze wedstrijden zal er om 21.00 uur in de kantine de prijsuitreiking plaatsvinden. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein.

Edah Boys – vv de Heikanters: 1-3

Voor Edah Boys de laatste kans om van de onderste plek te komen. De eerste helft bleef het lang 0-0, maar tegen de rust viel toch de 0-1 voor vv de Heikanters.

In de tweede helft eenzelfde beeld van twee aanvallende teams die wilden winnen. 

De beide doelmannen voorkwamen dat er een hoge uitslag op het scorebord kwam..

Eind van de wedstrijd bleek vv de Heikanters dan toch een maatje te groot. Maar de mooiste goal van de avond was voor Edah Boys.  

van Hunsel & Govers – FC Verhoeven Dakdekkers: 7-3

Voor FC Verhoeven was de enige kans op het kampioenschap deze wedstrijd winnen. 

Helaas voor hen wilde van Hunsel & Govers daar niet aan meewerken, want ze willen hun titel natuurlijk verdedigen.
In sportieve wedstrijd moest FC Verhoeven Dakdekkers zijn meerdere erkennen. 

FC ZAS United – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 0-5

Bij bovenstaande uitslag moet wel gezegd worden dat deze uitslag reglementair tot stand kwam. Beide teams begonnen met een minimaal aantal spelers aan de wedstrijd. Bij een 2-4 stand voor Tim Recruitment/de Wielerbaan kwam er bij FC ZAS United een nieuwe speler ter vervanging. Deze bleek echter niet op de spelerslijst te staan. En hoewel ze de wedstrijd met 5-4 naar zich toe trokken, zijn de punten dat geval voor de tegenstander.

Brabant Totaal Afbouw – FC de Hitsige Willy Haon: 4-9

Brabant Totaal Afbouw bood weliswaar goed tegenstand, maar de kans van een mogelijk kampioenschap gaf FC de Hitsige Willy Haon af en toe vleugels. 

Met 4-9 zullen ze met veel vertrouwen naar de finale gaan. 

Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook

terecht op de website: http://bza-buul.webs.com De stand staat elders op de sportpagina’s