Al 30 jaar toepen Zurrik Kermis 

SOERENDONK – Op maandag 27 juni tijdens Zurrik kermis organiseert korfbalvereniging de Kraanvogels het jaarlijkse  toepen bij Café de Bout in Soerendonk. Dit jaar wordt het georganiseerd voor de 30ste keer. We hopen er weer een leuke dag van te maken! 

Het toepen is 30 jaar geleden ontstaan door Elly van de Sanden en Dré van Eerd.

Ze hebben 25 jaar de organisatie op zich genomen waardoor het tot een groot succes is geworden. Ook dit jaar hopen we natuurlijk weer op een grote opkomst. Inschrijven is mogelijk bij Café de Bout in Soerendonk vanaf 10.30 uur. De inschrijfkosten zijn 10 euro.

Er zijn dit jaar weer leuke prijzen te winnen. Via HAC Weekblad wil Korfbalvereniging de Kraanvogels de sponsoren en vrijwilligers bedanken voor het weer mogelijk maken van het toeptoernooi.