Infomiddag Chardonnay-druif

SOERENDONK – Op zondagmiddag 26 juni houdt Wijnbouwer/wijnmaker Henk Aarts een lezing over de Chardonnay-druif. Kom luisteren en vooral proeven waarom deze druivensoort zoveel verschillende wijnstijlen voortbrengt. Tijdens de lezing wordt duidelijk waarom er verschillende Chardonnay-smaken zijn, hoe de wijnmaker tot dat resultaat is gekomen en waar je op kunt letten als je een fles koopt. Zo wordt jouw keuze in het wijnschap voortaan een gerichte keuze. De presentatie met proeverij begint om 14.30 uur. Proef en ontdek welke smaak Chardonnay jouw voorkeur heeft. Aantal deelnemers is maximaal 20 personen. Voor meer info over de middag en aanmelden kun je terecht bij [email protected] of bel +31(0)610171638

Deelnemers kunnen in de pauze of na afloop ook de wijngaard bezoeken, uitleg krijgen over de werkwijze van Wijngoed Zurrick en op het sfeervolle terras de Zurrickse wijnen proeven.

De wijngaard ligt aan het karrenspoor de Stallekes in Soerendonk. Inrit van het pad is tussen Zitterd 28a-30 (werkplaats autoschadebedrijf Schrurs). De wijngaard staat aangegeven met borden en vlaggen.