Directeur Achellier verongelukt 

ACHEL – Steven Schuurmans (41 jaar), directeur van basisschool De Achellier in Achel is om het leven gekomen na een ongelukkige val met de fiets. Schuurmans vertrok omstreeks middernacht vanaf het Dorpsfeest in Achel op de fiets naar huis. Hij reed tegen een nadarhek, op het kruispunt van de Schutterijstraat en de Meester Saklaan, en kwam lelijk ten val. Alle hulp kwam te laat en hij overleed ter plaatse. Als directeur van de plaatselijke basisschool en als bestuurslid van de Koninklijke Fanfare Kempenbloei was Schuurmans een bekend persoon in de gemeente. Schuurmans laat een vrouw en drie  kinderen na. Wie Steven nog een laatste groet wilt brengen kan dit doen op vrijdag 24 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur in uitvaartcentrum Severens, Houtmolenstraat 8 in Pelt. Op maandag 27 juni om 20.00 uur is iedereen welkom op de speelplaats van De Achellier voor een herdenkingsmoment voor Steven (ingang via de Pastoor Bungenerslaan). Online condoleren kan via www.uitvaartzorg-severens.be