Padel nu ook in Cranendonck

MAARHEEZE – Padel , een combinatie van tennis en squash, is de snelst groeiende sport In Nederland. Het is een aantrekkelijke sport voor jong en oud en je leert het gemakkelijk. TC Maarheeze beschikt nu ook over 2 gloednieuwe padelbanen naast de 6 tennisbanen. Met het lidmaatschap van TC Maarheeze kun je nu zowel tennissen als padellen. En ook als je geen lid bent kun je een padelbaan huren.

TC Maarheeze biedt al 50 jaar de mogelijkheid in Maarheeze de tennissport te beoefenen. Door een actief jeugdbeleid, groeit de laatste jaren het ledental weer. Ook corona hielp een handje mee, want tennis en ook padel zijn corona-vriendelijke sporten. De groeiende populariteit van de padelsport was voor het bestuur aanleiding te onderzoeken of padel een bijdrage kan leveren aan een gezonde toekomst van de club.

De voorbereidingen werden gestart, plannen gemaakt en aan de leden voorgesteld. Na de goedkeuring kon de uitvoering starten. De realisatie van de 2 padelbanen, anderhalf jaar later, is nu een feit, waar de vereniging apetrots op is. De leden zelf hebben voor een deel bijgedragen aan de financiering van het project met een crowdfunding actie. 

Om kennis te maken met padel organiseert TC Maarheeze een introductie week van 2  t/m 8 Juli. Iedereen, leden en niet leden, jong en oud, kan dan gratis een kennismakingsclinic van 45 minuten volgen op de padelbanen op Sportpark de Romrijten in Maarheeze.  Informatie hoe je je aan kunt melden voor de clinics,  de tijden en alle verdere informatie staat op de website van de club:  www.tennisclubmaarheeze.nl

Ook kun je hier informatie vinden over kosten van lidmaatschap, lessen, baanreservering en hoe en wanneer je een baan kunt huren. Tijdens de clinics kun je tegen gereduceerd tarief lid worden inclusief 5 padelllessen.

De officiële opening van de padelbanen vindt plaats op zondag 17 juli.