Rood-Wit’67/Plus wint FairPlay cup

BUDEL-DORPLEIN – Met een grote voorsprong op nummer 2 SV Laar is het 1e elftal van ROOD-WIT’67/PLUS winnaar geworden van de Fair Play Cup 2021/2022. 19 voetbalclubs van de afdeling Zuid 2 deden mee aan deze FairPlay competitie. De FairPlay cup werd georganiseerd door de scheidsrechtersafdeling COVS van de afdeling Weert. Voor de FairPlay Cup kun je tijdens het reguliere voetbalseizoen punten scoren. Geen gele- en of rode kaarten draagt in belangrijke mate bij aan de hoogte van de score. Hoe minder (straf)punten hoe hoger de score is voor de cup. Het is voor Rood-Wit’67/Plus de 2e keer dat deze mooie trofee gewonnen werd. Op het eind van het seizoen 2014/2015 won Rood-Wit’67/Plus ook al eens deze trofee. Fair Play heeft alles te maken met sportiviteit en respect hetgeen ervoor zorgt dat voetballen leuk en veilig blijft. Fair play kan samengevat worden als het spelen volgens en naar de geest van de regels en het betekent niet alleen wederzijds respect maar ook een goede omgang met elkaar, de medespelers, de (assistent)scheidsrechters en het publiek.Fair Play draagt bij aan het positieve imago van de voetbalvereniging! Het bestuur van COVS Weert e.o. feliciteert Rood-Wit’67/Plus met het behalen van deze mooie prijs.