Open dag MFC De Borgh

BUDEL – Op zondag 26 juni organiseert Mfc De Borgh samen met de verenigingen en bedrijven die er gevestigd zijn een open dag. Deze dag laten we zien wat er allemaal gebeurt achter de façade van dit mooie gebouw. Zo kun je achter de schermen kijken in de theaterzaal, de geluidsdichte repetitieruimte en is Brabants mooiste bibliotheek geopend. In de Foyer vinden er optredens plaats van o.a. Autumn Leaves.

In de sport- en spelzaal kun je deze dag deelnemen aan clinics van tafeltennisvereniging Budilia en handboogvereniging de Grensjagers. Je kan deze dag dus ook zelf meedoen en ervaren hoe het is om deze sporten te beoefenen.

Om 14:00u opent de theatercommissie op ludieke wijze het nieuwe theaterseizoen 2022/2023. Er wordt flink uitgepakt dit seizoen. Naast de vaste verenigingen als E.M.M. en de Budelse Comedie zijn er wederom regionale en landelijke artiesten gepland. Onder andere Alex Ploeg, Eagles Legacy (SBS The Tribute) en Rob Scheepers zijn dit seizoen op het podium te vinden. Deze en de bijna 40 overige voorstellingen worden deze middag aan het publiek gepresenteerd.

Aansluitend start de verkoop van de passe-partouts. Een week later start de losse verkoop van de tickets. Meer informatie is te vinden op www.deborghbudel.nl en www.theaterdeborgh.nl.