Cultuurkring Hamont-Achel: Grenzeloos in de regio 

HAMONT-ACHEL – De Cultuurkring Hamont-Achel heeft als doel cultuur promoten in een sociaal raamwerk voor senioren en belangstellenden uit Hamont-Achel en de regio. Dat doen ze in samenwerking met de Stad Hamont-Achel en anderen.

Corona heeft het leven grondig veranderd. Nu er andere tijden aanbreken gaat de Cultuurkring weer terug naar de oude gewoontes of proberen ze nieuwe wegen in te slaan? Wel een uitdaging, maar de Cultuurkring Hamont-Achel biedt eenieder nieuwe kansen en mogelijkheden het leven zinvoller te maken. Kom langs of kijk op de website. 

De Cultuurkring Hamont-Achel start het nieuwe werkjaar met vernieuwde en frisse energie. Het programma voor het seizoen 2022-2023 bestaat uit: 

• Cinemaplus film, een ruime variëteit: mensen in hun identiteit, 

• Kunstgeschiedenis, van Persepolis via de middeleeuwen naar Arts and Crafts,

• Luisternamiddag: luisteren naar klassieke muziek, Fanny en Felix Mendelssohn,

• Donderdag: gastsprekers geven speciale lezingen, Islam, ethiek, de zon,

• Filosofie: behandeling van een boek of actualiteit; filosofie is opgesplitst in twee fysiek actieve groepen en een groep die op woensdagen met ZOOM “samenkomt”.

Alle informatie over de activiteiten van de Cultuurkring Hamont-Achel zijn te vinden op de website: cultuurkringhamontachel.jouwweb.be Ook blijft er een folder beschikbaar met het programma. Voor het bijwonen van het volledige programma van film, kunstgeschiedenis en luisternamiddagen, totaal 22 presentaties,  is een cultuurpas à €60 vereist of per voorstelling de aanschaf van een los ticket à €7. De inkom voor speciale lezingen op de donderdag bedraagt €9 en is niet in de cultuurpas inbegrepen. Van filosofie belangstellenden wordt naast de cultuurpas een bijdrage van €40 gevraagd. Meer info via 

[email protected] of kijk op cultuurkringhamontachel.jouwweb.be