Eigenzinnig en betrokken

Wellicht heeft u al eens kennis gemaakt met Buro-Kees voor een advies over hypotheken of verzekeringen of vraagstukken op het gebied van financien. Al ruim 10 jaar is Vincent het gezicht van Buro-Kees en het juiste adres voor voor zowel particulieren als MKB-ondernemers. Graag stellen wij u ook Buro Kees & Theunissen voor. Hierin hebben wij, Vincent en Gwendolynn, onze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij op een breed vlak advies en begeleiding kunnen bieden bij allerhande vraagstukken. Deze samenwerking is ontstaan om in te spelen op de toenemende vraag aan een totaaladvies bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven.  U kunt bij ons terecht voor de begeleiding van uw scheiding, de afwikkeling van een nalatenschap en administratieve ondersteuning (particulieren en ondernemers). Maar ook voor advies waar je op juridisch en fiscaal vlak aan moet denken als je gaat samenwonen of trouwen (estate planning).  Onze aanpak is eigenzinnig en betrokken. We gaan niet beloven dat we alles kunnen realiseren of oplossen, maar wel dat we het uiterste zullen doen om u van dienst te kunnen zijn. We staan open voor uw vragen voor advies, ook als uw vraag niet expliciet in onze dienstverlening is genoemd. We denken graag met u mee en mocht onze kennis niet toereikend zijn, dan beschikken wij over een ruim netwerk voor aanvullend advies.

Vincent Kees  &  Gwendolynn Theunissen

Buro-Kees |     Buro Kees & Theunissen

[email protected]

06-20041706