Les Echos de Dorplein begint opnieuw en zoekt muzikanten!

DORPLEIN – Door de Coronaperiode heeft zoals andere muziekverenigingen ook harmonie Les Echos de Dorplein te kampen gehad met een zware tijd. Het is lange tijd erg stil geweest rond onze vereniging. Maar we zijn er weer. Na 120 jaar kiezen we voor een andere richting. We hebben ons aangepast aan de tijd en zijn met een groep enthousiaste muzikanten begonnen aan een nieuw project. Er is ondertussen veel veranderd zoals bijvoorbeeld onze naam. We zijn geen harmonie meer maar een muziekensemble en hebben daarom ook een geheel nieuw muziekprogramma. Dit houdt in dat we meer wereldse muziek kiezen tegenover de voorheen klassiekere stijl. 

Voor onze nieuwe oude vereniging zijn wij op zoek naar muzikanten. Heb je interesse om een instrument te spelen, zou je als (oud) muzikant graag weer eens muziek willen maken of wil je gewoon eens horen welke muziek we tegenwoordig spelen? Dan ben je van harte welkom om te komen luisteren op één van onze repetie-avonden. Deze zijn op vrijdag tussen 20 en 22 uur in De Schakel te Budel-Dorplein. Heb je zelf geen instrument? Dat is geen probleem want je kunt bij ons altijd een leeninstrument krijgen.