Vakantie Informatie avond Riks de Jong 

BUDEL – Op maandag 20 juni organiseerde Riks de Jong van reisbureau Travel XL in Budel in zaal LUST een informatie avond. Hij deed dit in samenwerking met enkele zakenpartners, waaronder Davy van Acker namens Iberostar en Hapag Lloyd cruises en Sinan Kasap namens ANEXtour, OGERtours, BUCHER reisen en Neckermann reizen. Het hele team van Riks was aanwezig waaronder ook de collega’s van STEROMA med reizen en het TravelXL reisbureau. De zeer uitgebreide en interessante presentaties over o.a. de vip-reizen naar Makutsi Safari Springs in Zuid Afrika, gingen samen met een hapje en een drankje. Alle stoelen en tafels waren royaal bezet en in de pauze werd er een 8 daagse vakantie in een 5 sterren All-Inclusive hotel verloot onder de aanwezigen. Mw. T. Stevens was de gelukkige winnares. Alle anderen gingen volledig geïnformeerd en met een volle goodiebag en reischeque rond 22.00 uur tevreden naar huis.