Van Hunsel & Govers kampioen zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen week is de kampioen bekend geworden van de zomeravondvoetbalcompetitie in Cranendonck. Het team van Van Hunsel & Govers mag zich een jaar lang de kampioen noemen. Het team won de titel in de wedstrijd tegen concurrent FC de Hitsige Willy Haon. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft waren er kansen over en weer. Toch wist FC De Hitsige Willy Haon voor de rust een doelpunt te scoren. Na de rust ging van Hunsel & Govers nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.  De gelijkmaker kwam 12 minuten voor tijd op het scorebord door een daverende knal net onder de lat, waar de keeper van FC de Hitsige Willy Haon geen antwoord op had. Daarna gingen beide teams nog tot het uiterste om de winnende treffer te maken, maar penalty’s moesten uitsluitsel brengen over het kampioenschap. 

In de eerste reeks van 5 scoorden beide teams 4x, Daarna ging het om en om met en was het FC de Hitsige Willy Haon die als eerst in de fout ging. Daardoor werd van Hunsel & Govers kampioen. De strijd was een waardige afsluiter van de zomeravondcompetitie.

Na afloop bleek dat FC de Hitsige Willy Haon over alle wedstrijden de meeste punten had vergaard voor de sportiviteitprijs. Ze mochten dan ook de door Budels Bier geschonken wisselbeker als allereerste in ontvangst nemen. Na afloop van de wedstrijden was de prijsuitreiking met een loterij waarbij weer diverse leuke prijzen werden aangeleverd. En er  werd er nog volop nagepraat en gefeest. Het bestuur van BZA Buul bedankt alle spelers en contactpersonen, de scheidsrechters en de medewerkers van Rood-Wit’67 voor hun inzet en samenwerking. De organisatie kijkt weer met veel plezier terug op een sportieve en gezellige competitie en hoopt volgend jaar weer iedereen terug te zien. De uitslag en eindstand staat elders in deze krant. Zie ook de website: http://bza-buul.webs.com/