Vrijwilligers genieten van gratis worstenbroodjes 

REGIO – Onlangs lanceerde HAC Weekblad in samenwerking met Bakker De Vocht uit Maarheeze een oproep getiteld ‘Vrijwilliger in de Kijker’. De redactie ontving al meerdere aanmeldingen voor deze rubriek. Ondertussen werd de eerste vrijwilliger uitgeloot en de eerste 20 worstenbroodjes, die Bakker De Vocht gratis ter beschikking stelt, werden reeds opgehaald. Maria Hendriks mailde ons namelijk om de vrijwilligers van de Huiskamer Budel-Schoot in de kijker te zetten en te verrassen met deze lekkernijen. “Deze vrijwilligers staan met heel veel plezier 5 dagen per week klaar voor de gasten van de Huiskamer, voor een praatje, een spelletje of een lekkere kop koffie of thee. Ik gun ze van harte de lekkere worstenbroodjes!” 

En die hebben gesmaakt vorige week woensdag tijdens de jaarvergadering! 

Sportclubs, jeugdverenigingen, woon- en zorgcentra, stichtingen en andere organisaties die kunnen rekenen op de hulp van één of meerdere vrijwilligers kunnen dit doorgeven aan de redactie van HAC Weekblad. Geef ons via [email protected] de naam door van de vrijwilliger(s), schets kort de reden waarom precies deze persoon of personen in de kijker gezet moeten worden, vergeet zeker de contactgegevens niet en wij doen de rest! Uit alle inzendingen wordt een ‘Vrijwilliger in de kijker’ geloot, die maar liefst 20 heerlijke worstenbroodjes mag op gaan halen bij Bakkerij De Vocht aan de Smits van Oyenlaan 7 in Maarheeze. Ideaal om bv. eens lekker te trakteren bij de club of organisatie!