BK Concept, uw personal coach voor uw renovatieproject!

BOCHOLT – Tijd voor een nieuwe badkamer of is uw huis toe aan een totaalrenovatie? Dan is BK Concept uw partner! Dit bedrijf heeft alles in huis om uw interieur te renoveren en af te werken. BK Concept heeft alle vakmannen onder één dak! Alle contacten verlopen via één aanspreekpunt, wat ervoor zorgt dat de werken vlot en efficiënt verlopen. 

De missie van BK Concept is duidelijk: het realiseren van uw droomproject met een pro-actieve aanpak en een superieure afwerking! Een persoonlijke aanpak en een goede ontwikkeling van het concept worden er hoog in het vaandel gedragen. Het team van BK Concept is erg betrokken bij ieder project en dankzij de goede samenwerking en communicatie binnen het bedrijf kan er gerekend worden op een succesvol project. Respect, openheid, flexibiliteit en stiptheid maar ook betrokkenheid met u en uw project zijn waarden die door iedereen binnen dit bedrijf behartigd worden. 

Totaalconcepten

Ook kan u bij BK Concept terecht voor de afwerking of renovatie van het gehele interieur van uw woning of bedrijfspand. Van A tot Z én met een persoonlijke aanpak. BK Concept is gespecialiseerd in alle aspecten van kleine en grote afwerking- en renovatieprojecten voor uw interieur. Een ruim aanbod aan werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden. Denk aan elektriciteitswerken, sanitair, verlichting, ventilatiesystemen, gyproc- en pleisterwerken, chape- en tegelwerken, schilderwerken,… 

BK Concept kan niet enkel zorgen voor de renovatie van kantoorruimtes, maar ook voor die van sanitaire ruimtes. Niet enkel de ‘kleine kamertjes’ maar ook kleedkamers, wasplaatsen, doucheruimtes,… worden door BK Concept onder handen genomen.  Tegenwoordig is er ook veel vraag naar het creëren van een extra sanitaire ruimte in de woning of bij bedrijven. Particulieren kiezen er vaker voor om een tweede sanitaire met bijvoorbeeld een douche te voorzien, voor het gemak van het gezin en, in veel gevallen, al met het oog op de toekomst door te kiezen voor een douche die gemakkelijk instapbaar is.  

Badkamers 

Of het nu gaat over de plaatsing van uw badkamer in uw nieuwbouwwoning of over de renovatie van uw bestaande badkamer: BK Concept staat voor u klaar! 

Bij een offerteaanvraag nemen ze altijd persoonlijk contact met u op. Daarna spreken ze af op de locatie waar u de badkamer wilt renoveren. Hierbij meten ze alles op en krijgen ze inzicht wat de beste keuzes naar indeling zijn. Zo kan er onmiddellijk een correcte offerte uitgewerkt worden en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. 

BK Concept renoveert badkamers van alle groottes en vormen, wasplaatsen, douches, toiletten, enzovoort of een aangepaste zorgbadkamer. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun badkamer comfortabeler en gebruiksvriendelijker te maken. Dit met het oog op de toekomst of uit noodzakelijkheid. Uw douche of bad kan perfect aangepast worden met bijvoorbeeld een lage instap, een opklapbaar zitje, een comfort steun of veiligheidsglas. En dit allemaal op korte termijn en zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden!  

Wellness in filiaal Geel 

De toonzaal van BK Concept te Geel is op een zodanige manier ingericht dat ze hun klanten een groot assortiment aan badkamerartikelen kunnen laten beleven. Tevens hebben ze hun gamma uitgebreid met state-of-the-art wellness producten. Om uw wellness-ervaring op een niveau te brengen zodat het enkel goed genoeg is voor u, hebben ze een testruimte gecreëerd waar u hun spa’s, whirlpoolbaden en sauna’s kunt ervaren en op die manier uw wellness kunt samenstellen naar uw wensen en noden. Op deze manier kunt u uw investering weloverwogen en goed geïnformeerd maken. 

Exclusieve dealer Villeroy&Boch en Kinado 

De spabaden van Villeroy&Boch zijn een klasse apart en een verrijking voor iedere tuin, dakterras of balkon. Het ingetogen design, beschikbaar in verschillende kleurtinten, is uitgevoerd in hoogwaardige en duurzame materialen. Dankzij de toepassing van JetPaks staat de ultieme individuele massagebeleving centraal. Villeroy&Boch combineert energiezuinige technologie met mooi en slim, zuinig en royaal. Kiest u voor een buitenspa van Villeroy&Boch? Dan kiest u voor onbezorgd gebruiksgemak en pure ontspanning. 

Het merk Kinedo uit Echt staat al meer dan 50 jaar garant voor dagelijks douchegeluk. Kinedo brengt douchegeluk voor iedereen: van jong tot oud, op ieders maat en voor elk budget: douchecabines, douchebakken en wandpanelen, douchewanden, douchekolommen, badwanden en ergonomische producten zoals whirlpools. BK Concept is de exclusieve dealer van dit merk voor Vlaanderen.

Contact:

Voor meer informatie over BK Concept en de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Of had u graag een afspraak in één van hun filialen? Neem contact op via tel. 0032 89 700004 of mail naar [email protected] Voor een impressie van eerder gerealiseerde projecten, surf naar www.bkconcept.be