Helpende Hand Maarheeze ontvangt cheque van de Rabobank

MAARHEEZE – Op donderdag 16 juni werd het team van de Helpende Hand Maarheeze verrast door Mevrouw Annette van Raaij, lid van de ledenraad van de Rabobank. Zij bracht een cheque van €500 De leden van de ledenraad mochten in hun dorp of wijk een goed doel verrassen. Annette was in contact gekomen met de Helpende Hand Maarheeze en hoorde dat een financiële ondersteuning erg welkom was. De Helpende Hand helpt al ruim 7 jaar in Maarheeze mensen met een hulpvraag. Dit gebeurt door de inzet van vrijwilligers. Als mensen een praktisch probleempje hebben dat zij niet zelf kunnen oplossen en ook  niemand in hun omgeving hebben die dat kan, schiet een vrijwilliger, meestal kosteloos, te hulp. De Helpende Hand heeft een groot aantal vrijwilligers die allerlei hulpvragen oplossen. Dit varieert van ritjes naar het ziekenhuis tot gezelschap, boodschappen doen of een klusje in huis. De database die de Helpende Hand voor de administratie hanteerde was onlangs gecrasht. Het bedrag komt dus heel goed van pas om die weer goed in te richten. Daarnaast kunnen er mogelijk nieuwe flyers en visitekaartjes worden gedrukt.  Vincent de Kort, bestuurslid van de Helpende hand nam de cheque in ontvangst. Namens de Helpende Hand heel hartelijk dank voor dit gebaar.

Op de foto v.l.n.r. Marina Bukkems, sociaal makelaar Maarheeze, Willy Kuipers, coördinator Helpende Hand, Vincent de Kort, bestuurslid Helpende Hand en Annette van Raaij, ledenraad Rabobank.