Javo Toegangstechniek beveiligt uw woning!

HAMONT – Nu de vakantieperiode van start gaat, maken mensen met slechte bedoelingen gebruik van uw afwezigheid om toe te slaan. Het ideale moment dus om te zorgen voor een goede beveiliging van uw woning, instelling of bedrijf. Met ruim 20 jaar ervaring is Javo Toegangstechniek de perfecte partner hiervoor, zij leveren namelijk een volledige service. Of het nu sluitwerk betreft, de automatisatie van poorten en deuren, het installeren van inbraak- en brandwerende veiligheidsdeuren, … Dankzij de jarenlange ervaring kan Javo Toegangstechniek u een complete oplossing bieden voor iedere situatie!

Denkt u eraan om uw woning of bedrijf te beveiligen of het sluitwerk te upgraden naar selectieve toegankelijkheid? Na een bezoek ter plaatse kan er een strategisch sluitplan worden opgesteld voor uw vastgoed. Hiermee wordt elke in- en uitgang doeltreffend beveiligd, dit volledig naar wens van de klant. Of is uw huidige sluitwerk toe aan vernieuwing? Ook hiervoor kan u terecht bij Javo Toegangstechniek want ook verouderd sluitwerk kan perfect vernieuwd en inbraakwerend gemaakt worden met als surplus een verbeterd gebruiksgemak.. Hoewel men het vaak over het hoofd ziet, is goed functionerend sluitwerk van groot belang. Het vormt immers een eerste barrière tegen ongewenste bezoekers.

Nieuw in het assortiment is de automatisatie van deuren en poorten. Wenst u de deuren en poorten te openen middels een afstandsbediening of toch liever een codeklavier? Of misschien wel via een app op uw gsm-toestel? De mogelijkheden zijn eindeloos en afhankelijk van uw wensen kan Javo Toegangstechniek u verschillende elektromechanische toepassingen voorstellen om de toegangscontrole optimaal te laten verlopen. Uw bestaande poort automatiseren of een volledige toegangspoort naar wens van de klant? Javo helpt u graag verder. En ook voor de beveiliging van uw dierbaarste bezittingen of waardevolle documenten kan u terecht bij Javo. Want in het assortiment kan u ook een verscheidenheid aan brandkasten en kluizen terug vinden.

Wenst u advies op maat of heeft u meer vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van Javo. Dit kan via telefoon op 011 60 43 31 of via email op [email protected] Of breng eens een bezoekje aan de showroom in de Molenwiekstraat 11A te Hamont. Die is geopend op maandag en zaterdag van 9u tot 12u30 en op woensdag van 14u tot 19u. Uiteraard kan u ook een bezoekje brengen na afspraak.

Javo Toegangstechniek, uw ervaren slotenmaker en beveiligingsexpert!