P&A Spaar en Advies, voor persoonlijk advies op maat van uw leven 

HAMONT-ACHEL – Bij P&A Spaar en Advies kan u terecht voor allerhande spaarproducten, levensverzekeringen, maar ook voor pensioensparen en hospitalisatieverzekeringen. Zaakvoerster Anita Stelten en Trudy Hensen, dossierbeheerster, ontvangen u graag in het kantoor aan de Bosstraat 48/2 in Hamont. 

“We bieden een compleet pakket op het gebied van verzekeringen,” legt Anita uit. “Denk aan de verzekering van uw auto, inboedel, woning, brand,… maar ook voor uw familiale -of ongevallenpolissen bent u hier aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als voor bedrijven stellen we pakketten op maat samen. Maar ook voor losstaande verzekeringen kan u hier terecht, we maken graag een vrijblijvende berekening.” 

“Verder bieden we een goede hospitalisatieverzekering aan, eventueel aangevuld met ambulante kosten en tandzorg. Zo bent u, in het geval van gezondheidszorgen, ook gegarandeerd van een goede financiering. En eveneens voor uw levensverzekering of voor het afsluiten van een pensioenspaarplan helpen we u graag verder.” 

Anita Stelten en Trudy Hensen hebben beiden al  jarenlang ervaring in de branche. Ze dragen een correcte en persoonlijke service hoog in het vaandel. “Allereerst bieden we het best passend pakket aan, dat volledig past bij uw leven of wensen. We maken een duidelijke analyse op basis van de gezinssituatie of bedrijfsprofiel. Bovendien garanderen we een goede opvolging van de dossiers. En als kers op de taart zorgen we ervoor dat alle klanten genieten van een maximale korting! Het is dus zeker de moeite om, geheel vrijblijvend, een berekening uit te laten voeren door ons.” Totaalklanten kunnen bovendien ook hun belastingaangifte via P&A Spaar en Advies in orde laten maken. “De klant staat voorop bij ons,” gaat Anita verder. “We hebben persoonlijk contact met alle klanten en ook huisbezoeken zijn geen enkel probleem. Klanten kunnen rekenen op een prettige, gemoedelijke samenwerking en uiteraard een professionele service.” 

P&A Spaar en Advies is gelegen aan de Bosstraat 48/2 in Hamont. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0032 11 824230 of mail naar [email protected]