Sta je woensdag ook aan de start van de Ekkerloop?

BUDEL – Na twee corona jaren staat er dit jaar één Ekkerloop op het programma en wel op woensdag 29 juni 2022. De jeugd t/m 12 jaar kan gratis deelnemen dankzij J&J schilder en afwerk. De jongens en meisjes t/m 6 jaar bijten het spits af en gaan van start om 19.00 uur. Hierna komen de andere categorieën aan de beurt met als laatste de start van de 3,5 – 7 – 10,5 kilometer om 19.30 uur. Er is een tombola op startnummer voor de jeugd en voor de andere deelnemers. De tombolaprijzen zijn af te halen in de Zuiderpoort café. Inschrijven is nog mogelijk tot 15 minuten voor de start, deelnemers aan de langere afstanden betalen een inschrijfgeld van € 5. (betalen alleen contant mogelijk) Alle voorinschrijvingen kunnen het startnummer afhalen in het inschrijfbureau. De deelnemende jeugd ontvangt en mooie herinnering en ook voor de andere deelnemers is er een kleine attentie. De prijsuitreiking is bij goede weersomstandigheden op het terras van de Zuiderpoort en daar worden natuurlijk alle deelnemers met aanhang voor uitgenodigd. Prijsuitreiking jeugd ongeveer 19.45 uur, voor de deelnemers van de 3,5 – 7 – 10,5 om ongeveer 20.45 uur. De organisatie nodigt iedereen uit die van de loopsport houdt en actief bezig wil zijn om aan deze Ekkerloop deel te nemen. Ouders/begeleiders mogen de kleintjes begeleiden tijdens hun loop/wedstrijdje.

Voor meer info: 0614139196 en 0643015138 of www.ekkerloop.nl