Het Soeriks Muziek Gezelschap presenteert: Bourgondisch Cranendonck

SOERENDONK – Weer terug van weggeweest: ‘Bourgondisch Cranendonck’. Op zondag 10 juli wordt het grasveld naast kasteeltje Cranendonck weer omgetoverd tot een heus festivalterrein. Van 12.00 tot 19.00 uur staat de baronie in het teken van lekker eten en drinken, muziek en gezelligheid.

De organisatie, Het Soeriks Muziek Gezelschap, heeft weer een flink aanbod van bierbrouwers met allerlei speciaal-bieren. Voor de wijnliefhebber is er keuze uit een ruim assortiment wijnen uit de regio. En uiteraard is er weer een divers aanbod van bourgondische hapjes. Op het terrein bevindt zich ook een picknickweide, waar je lekker kunt genieten van deze versnaperingen en ook de kinderen kunnen zich weer prima vermaken deze middag.

Geen festival zonder muziek! Meer dan 10 orkesten, bestaande uit verschillende muziekgenres, zullen van zich laten horen. Verspreid over twee podiums zal er van begin tot eind live muziek aanwezig zijn. Dus zet 10 juli ‘Bourgondisch Cranendonck’ in je agenda.  De entree bedraagt €2 (kinderen gratis) en speciaal bier/wijn glazen zijn verkrijgbaar tegen borg. Tot dan!