Konzjee Afterwork: kick-off van de vakantie 

HAMONT – De ideale start van de vakantie: dat is Konzjee Afterwork. Op vrijdag 8 juli barst het feest los in de kloostertuin van Hamont met ambiance, food&drinks en heerlijke zomerse sferen. De organisatie is in handen van Vzw De Heren en zij gaan wederom zorgen voor een knallende editie. Bovendien gaat een deel van de opbrengst, net als voorgaande edities, naar vzw Akindo, een organisatie die vakanties biedt voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus. Een ideaal moment dus om samen met de collega’s het (bouw)verlof in te zetten of om met je vrienden een gezellig avondje uit te gaan. 

Konzjee Afterwork is op 8 juli vanaf 16 uur gratis toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Deze editie wordt er nog meer ingezet op sfeer en beleving. Zo is het muzikale programma samengesteld uit diverse genres, van heerlijke lounge-klanken tot feestmuziek die iedereen naar de dansvloer zal brengen. Met een dansvloer en dj-boot in het midden van het terrein kan iedereen er van kortbij van genieten. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of wandel eens langs de verschillende food-standjes, met o.a. pizza, sushi, hamburgers, nacho’s en nog veel meer lekkers. Natuurlijk zullen ook frisse cocktails niet ontbreken. 

Konzjee Afterwork is de ideale gelegenheid om de vakantie in te luiden, te netwerken of een avondje uit te gaan met het gezin en vrienden. “Ieder jaar proberen we een vernieuwend concept neer te zetten, met veel ambiance voor jong en oud,” aldus de organisatie. “Hou zeker onze website en sociale media pagina’s in de gaten voor de laatste nieuwigheden!” Voor meer informatie en tickets voor Konzjee Afterwork, kijk op https://konzjee.be Konzjee Afterwork is trouwens de aftrap van Monastery Garden, dat de hele zomer lang activiteiten voor jong en oud organiseert in de kloostertuin. Hierover later meer!