Oproep aan ouders van voetballende kinderen

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen zondag is het eerste elftal van Rood-Wit’67/Plus gepromoveerd naar de 4e klasse. RoodWit komt komend jaar uit in dezelfde klasse als alle andere voetbalclubs uit Cranendonck. Deze unieke prestatie is tot stand gekomen met jongens die allemaal in de jeugd bij Rood-Wit’67/Plus gevoetbald hebben. Om in de 4e klasse te blijven en misschien wel weer te promoveren naar de derde klasse heeft de club een goede jeugdafdeling nodig. Veel kinderen uit de kleine kernen, Budel-Dorplein en Budel-Schoot, hebben door diverse oorzaken de laatste jaren onze vereniging verlaten. RoodWit doet een beleefd verzoek aan al die kinderen en hun ouders, of ze willen overwegen, om weer terug te keren naar Rood-Wit’67/Plus. De club wil heel graag in gesprek komen met deze groep om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

RoodWit is gestart met een nieuw jeugdbestuur met heel veel energie en veel plannen. Dit alles om een nieuwe frisse start te maken met de jeugdafdeling. De voetbalclub heeft alles in huis wat kinderen nodig hebben om op een verantwoorde manier te kunnen sporten. 

Zo is er  een prachtig sportpark met uitstekende velden waarop bijna altijd getraind en gevoetbald kan worden. Bovendien kunnen alle jeugdleden (bestaande en nieuwe) vanaf het komende seizoen 2022/2023 geheel contributie-vrij bij ons voetballen. Uiteraard zijn ook de kinderen buiten Schoot en Dorplein van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt U terecht bij: 

Marc Piron 06 – 51050943 of 06 – 53968697, e-mailadres: [email protected]

Johan Rademaekers telefoon 06- 26426264, e-mailadres:  [email protected]