Hé culturist, open je mee?

CRANENDONCK – Cranendonckse aanbieders van cultuurprogramma’s/workshops laten zien wat 2022-2023 brengt.Op zondag 4 september wordt bij kasteel Cranendonck een middag georganiseerd. Iedere culturist die deze middag een stukje wil laten zien van wat er gepland staat komend seizoenvragen wij om een mailtje te sturen naar: [email protected]

Op deze eerste zondag van september zullen o.a. AK De Smeltkroes, Theater De Borgh, Cantinetheater en Muziekhuis aanwezig zijn. Ook zal de tentoonstelling #Heksenjacht geopend zijn, komt de belevingsroute Van Kwaad tot Erger weer een stapje dichterbij

en is er de mogelijkheid om met gidsen van Geschiedenis Vermaakt door de directe omgeving te wandelen. Verder zijn er korte stukjes van voorstellingen en workshops te bewonderen. Het wordt een gezellige middag met een hapje en een drankje,

Samen gaan we dan het nieuwe culturele jaar openen. Dus heb je een cultureel programma en heb je zin om de bezoekers te trekken door een tipje van de sluier op te lichten, meld je dan vlug aan. Aanmelden kan tot 10 juli a.s. Mail naar : [email protected] (Ook voor meer informatie en vragen)