Kinderen van St. Andreas uit Budel-Dorplein laten hun school zien

BUDEL-DORPLEIN – Woensdag mochten de kinderen van de Andreasschool in Budel-Dorplein hun school laten zien. Zelf hebben ze gasten uitgenodigd die ze rond mochten leiden. De jonge gidsen lieten niets onbesproken. Vol trots hebben ze alles laten zien aan hun ouders/ grootouders/ vrienden/ vriendinnen/ of andere genodigden.Er is natuurlijk een hele periode geweest waarbij de schooldeuren gesloten waren. Kinderen gaven zelf aan behoefte te hebben om de school nog eens te laten zien. Aan de drukte was te merken dat deze behoefte ook bij de ouders/ grootouders aanwezig was. Het was een gezellig drukke middag/ avond op de Andreasschool. Naast het bezichtigen van de school was er natuurlijk ook de mogelijkheid om even “bij te buurten” onder het genot van een drankje en een -door de kinderen- zelfgebakken plakje cake. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s, maar zeker ook de leerkrachten hebben genoten!