Merel van Breugel turnt vloerfinale in Ahoy

BUDEL – Op zondag 26 juni reisde Merel van Breugel, senior 1e divisie, af naar Rotterdam om in Ahoy haar vloerfinale te turnen tijdens het evenement NKnl. Ze had zich hier eerder voor weten te plaatsen tijdens de meerkamp finale in april. Het was geen ‘gewone’ toestelfinale maar deze keer vond dit plaats in het sportpaleis van Ahoy. 

Op donderdagavond mocht Merel al even proeven hoe de vering van de vloer was tijdens de podiumtraining. Op een podium turnen, met een trapje de vloer betreden is net wat anders dan in een normale sporthal. 

Merel was dus goed voorbereid en startte vol enthousiasme haar vloeroefening. Het lukte alleen net niet zoals ze verwacht had, waardoor ze moest improviseren. Ze eindigde op een hele mooie 6e plaats. Wat zijn wij trots op Merel, dat ze namens Turnlust Budel hier mocht staan. Het was een mooie en speciale dag om het wedstrijdseizoen mee af te sluiten.

Vrijdag 1 juli houdt Dans Vision een end of the dance-season, dit vindt plaats in de danszaal van 18.30uur tot 19.30uur. Op 10 juli is er voor Turnlust nog een laatste activiteit; TurnToppers!  TurnToppers vindt plaats in de turnhal van de Zuiderpoort.