Voorbereidingen voor “Musical Memories” in volle gang !

CRANENDONCK – Sister Act, Sound of Music, Grease, Phantom of the Opera, Don’t Cry for me Argentina, Mary Poppins:  het is maar een kleine greep uit de musicals die tijdens het openlucht concert “Musical Memories” Budel, dat op zaterdag 16 juli bij Kasteeltje Cranendonck wordt gehouden, aan bod komen.  De voorbereidingen voor “Musical Memories” van harmonie EMM zijn immers in volle gang.  Er wordt nu gewerkt aan de laatste details. Het belooft dan ook een spectaculaire avond te worden waarbij de Promssolisten Silke van Niel, Thara Bax, Steffi Ras, Wendy van Dooren, Sandra Hultink, Erik van de Akker, William Wulmsen, Jordi van Leeuwen en Stan Jutten de mooiste musicalnummers ten gehore zullen brengen.  Daarbij ondersteunt door projectkoor Experience en het speciaal voor dit concert met een combo uitgebreide harmonie orkest van EMM Budel.  En last but not least worden de dansnummers verzorgd door UC Dance en Dance Vision.   En alsof dat niet genoeg worden op een groot scherm de bijbehorende filmbeelden uit de betreffende musical getoond zodat u helemaal de sfeer van de musical zult ervaren.  Het publiek kan het geheel vanaf een grote tribune volgen.  Het concert start om exact 19.30 uur, vanaf 17.30 uur voorafgegaan door een Italian Dinner in de prachtige ambiance van het kasteeltje.  De afsluiting van het concert is omstreeks 22.45 uur waarbij de gehele omgeving dan feeëriek verlicht zal zijn.  Wilt u dit unieke concert bijwonen dan kunt u nog kaarten bestellen a € 17,50 via www.harmonie-emm.nl of elke maandagavond vanaf 19.30-21.30 uur in het foyer van de Borgh.  Let op: er zijn nog slechts 70 kaarten en op = op !  Deelname aan het Italian Dinner is niet meer mogelijk daar dit inmiddels geheel is uitverkocht.