KNIPART Haarwerken biedt oplossingen bij haar- en hoofdhuidproblemen 

NEDERWEERT – Onze haren vormen een essentieel onderdeel van onze identiteit. Wie te maken krijgt met haar en/of hoofdhuidproblemen, weet hoe vervelend dit kan zijn. Denk hierbij niet enkel aan haaruitval of dunner wordend haar maar ook problemen met de hoofdhuid zoals jeuk, roos, roodheid, irritaties of eczeem. De fysieke maar ook de mentale verandering is een ervaring waar we niet blij van worden. KNIPART Haarwerken helpt in de zoektocht naar de juiste oplossing zodat wij het zelfvertrouwen weer terug kunnen geven aan onze klanten. 

Met al heel wat jaren ervaring in het kappersvak weet KNIPART voor iedereen een mooi passend haarwerk te vinden als dit nodig is. In alle rust en privacy kunnen klanten langskomen voor een eerste, geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen worden de wensen, ideeën en mogelijkheden besproken. 

De keuze van een haarwerk of deelhaarwerk hangt van verschillende factoren af. Een haarwerk heeft een buitenkant en een binnenkant. De buitenkant moet zijn zoals we er willen uitzien. De binnenkant is het draagcomfort. Het eerste gesprek is informatief en leggen we dit allemaal uit. De volgende stap is een pasmoment. Hier worden keuzes gemaakt waar KNIPART je graag bij helpt. Een haarwerk onzichtbaar dragen valt of staat bij de juiste manier van opzetten en onderhoud. Deze begeleiding is voor ons heel normaal. Het doel is dan ook om een haarwerk te kunnen dragen zonder dat je dit kunt zien. Een haarwerk heeft verzorging nodig, dit wordt tevens gedaan in onze salon. Veel valt onder de noemer service. 

Er is bewust gekozen om de salon niet te vestigen in een drukke winkelstraat of een medische instelling. Anoniem binnen kunnen komen alsmede de privacy waarborgen voor onze klanten is belangrijk. Een bezoek aan de salon is voor de klant vaak een momentje voor zichzelf, waarin ze met positieve dingen bezig kunnen zijn. De slogan van de salon is niet voor niets: “Aandacht voor Haar”. 

In de salon zijn heel veel haarwerkmodellen op voorraad. KNIPART heeft ook een groot assortiment aan luxe & extra zachte hoofdbedekking. Daarnaast is het gebruik van de juiste producten belangrijk. KNIPART werkt met Mediceuticals, wat een medicinaal merk is, en Kevin Murphy. Deze professionele producten zijn ontwikkeld voor zowel de hoofdhuid als de haren.

KNIPART wordt jaarlijks gecertificeerd door de ANKO sectie Haarwerken. Door deze certificering en de jaarlijkse opleidingen die wij volgen, kunnen wij onze klanten ontzorgen. KNIPART heeft met alle zorgverzekeringen een contract zodat wij ook hierin de klant kunnen bijstaan.  

Meer weten? Kijk dan op www.knipart.nl of bel voor een afspraak tel. 0031 6 57583970. 

Hannelore Fiers -KNIPART -Strateris 2 – Nederweert