Loopgroep Cranendonck

HAMONT – Afgelopen  vrijdag 24 juni vond in Weert de Gamma Singelloop plaats. Vlak voor de start van de 10 km zorgde een bui voor wat verkoeling. Er waren veel (sterke) lopers uit de regio op dit evenement door de binnenstad van Weert afgekomen. Ook lopers van Loopgroep Cranendonck en de Gastelse Kenianen stonden aan de start.

Teun Duisters, net hersteld van een blessure, koos daarom voor de 5 km. Zijn snelheid is weer helemaal terug en hij werd tweede in een tijd van 15:20. Even later was het dan de beurt aan de 10 km lopers. Roy Dierx verbeterde zijn PR op de 10 km met maar liefst 3 minuten en eindigde in een tijd van 34:30. Daarmee werd hij 4e in heren senioren categorie. Even later finishte Erik de Laat in een scherpe tijd van 36:39. Hij werd met deze tijd 1e in de categorie 50 plus. Erik liep zijn 10 km in 36:39. Ook Sanne Groenen en Jeanne Maas hielden een heerlijk gevoel over aan hun 10 km. Beide dames liepen een PR. Sanne werd 4e in een tijd van 46:07 en Jeanne 7e in een tijd van 47:21. John Clement is nog niet zo lang geleden gestart met lopen en zette direct een mooie tijd van 51:55 op de klokken. En vlak daarachter Harry Maas die na enkele jaren afwezigheid bij wedstrijden weer volop genoot van het lopen en de sfeer eromheen. Harry liep zijn 10 km in 52:19. De deelname aan de Singelloop toonde maar weer eens aan dat prestaties en plezier prima samen gaan. Lijkt jou deze combinatie ook wel iets? Schroom dan niet en sluit eens aan bij de trainingen. Voor meer info kijk op www.loopgroepcranendonck.nl