Open Dag

BUDEL – Zondag 26 januari was de Open Dag van De Borgh in Budel. Alle ruimtes en zalen konden bezocht worden en er waren clinics en infostands van de vaste verenigingen. Het was ook de dag waar de theatercommissie al een tijdje naar toe werkte en naar uitkeek: De presentatie van het nieuwe theaterprogramma.

In een goedgevulde Foyer lieten Boy Jansen en Addie, beide lid van de theatercommissie,  alle voorstellingen voorbij komen. Begeleid door filmpjes als klein voorproefje, kwamen alle categorieën aan bod. Van muziek, lokaal en Lexke Theatercafé tot cabaret, familievoorstellingen en lezingen. Een gevarieerd en breed programma met daarin voor elk wat wils. De reacties van het aanwezige publiek waren dan ook enthousiast.

Direct na de presentatie startte de verkoop van de passe-partouts. Er ontstond direct met een lange rij wachtenden voor de verkoopstands. Gelukkig was de bar geopend en zorgde Autumn Leaves voor muzikale ondersteuning. 

Ook benieuwd naar het programma of de passe-partouts? Op www.theaterdeborgh.nl vind je alle informatie hierover. De losse ticketverkoop start op 1 juli  via dezelfde website of aan de infobalie.