De Pool de France van HAC Weekblad

REGIO – HAC Weekblad organiseert ook dit jaar weer de alom bekende ‘Pool de France’! 664 mensen hebben hun Pool de France-team voor 2022 samengesteld.

Ook dit jaar zijn er met deze voorspel-wedstrijd van de Tour de France mooie prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen. Het spel is heel eenvoudig. Klik op het Pool de France logo bovenaan de website van HAC Weekblad en meld je aan. Vul daarna de contactgegevens in en selecteer de wielrenners die je in jouw team wil hebben. Zij kunnen in de Tour de France punten voor jouw team verzamelen. Degene die aan het eind van de Tour de France (dat is op 24 juli het meeste punten heeft gescoord, is de beste voorspeller en wint de Pool de France. Er gaan meerdere mensen in de prijzen vallen, want we hebben een flink prijzenpakket. Zo is er onder meer een barbecue, een reis en een racefiets te winnen!

Let wel… de wielerploegen die deelnemen aan de Tour de France hebben hun officiële rennerslijst nog niet bekend gemaakt, dus er kunnen nog wijzigingen zijn in het rennersveld. Ook corona zou nog renners ‘uit kunnen schakelen’. Het is dus raadzaam om je gegevens vlak voordat de Tour van start gaat, na te kijken. 

En dan nu… de prijzen! Wilt u de nieuwe eigenaar worden van een racefiets van Bike Totaal Vlassak, mee op Artiestenreis naar Turkije met Riks de Jong Travel XL, of pronken met een gloednieuw horloge van Seiko van In de kempen Juweliers? Of dingt u mee voor de Weber gas-BBQ van Tuincentrum Coppelmans, het gin-arrangement voor 6 personen van De Brasser, een jaarabonnement onbeperkt fitness en deelnemen aan groepslessen bij Sportivo of het sportabonnement van 6 maanden bij Anytime Fitness Maarheeze? Verder kan er gewonnen worden: een waardebon te besteden bij Verspaandonk Mode, een diner bij Op de Statie, een 20-delige pastaset van Berghoff Outlet of een Soundport ID Compact van Van der Kampen Reparatie, Installatie, Verkoop. Maar dit is nog niet alles, kijk snel op www.hacweekblad.eu en klik op het Pool de France logo. En zelfs de personen die laatst eindigen in de wedstrijd gaan niet met lege handen naar huis, want Bakker De Jong stelt 5 troost-vlaaien ter beschikking. Meedoen is dus de boodschap! Klik hier om mee te doen!