Voorspeelochtend leerlingen Gitaarschool Ruud Vonken

BUDEL-DORPLEIN – Zondag 26 juni vond in het “Cantine Theater” te Dorplein de voorspeelochtend door leerlingen van Gitaarschool Ruud Vonken plaats. De leerlingen hadden zich gedegen voorbereid om in verschillende groepjes te laten horen waar ze de afgelopen tijd mee bezig waren geweest. 

Door de Coronaperikelen was hier twee jaar geen mogelijkheid voor geweest. Britt, Timo en Sanne namen de meerstemmige zangpartijen zeer verdienstelijk voor hun rekening maar ook verschillende gitaarleerlingen zongen een nummer. Vaak oefenen de gitaristen ijverig thuis maar spelen niet zoveel samen en daar leent dit voorspeel-gebeuren zich nu juist goed voor. Er was van te voren natuurlijk wel een gezamenlijke repetitie geweest maar zo op het podium moet het dan toch maar gebeuren. Gelukkig was het licht en geluid in goede handen bij Onno Looijmans van het “Cantine Theater”. Hierdoor vond alles plaats in een professionele omgeving en met een perfect geluid in de zaal en op het podium. 

De zaal zat helemaal vol dus dat zorgde voor een beetje extra spanning, maar het bleek dat juist daardoor het beste in iedereen naar boven werd gehaald. De gitaarschool kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement en de muzikanten mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet!