MusicalDroom in Theater De Borgh

BUDEL – Op 10 juli om 15.00 uur spelen de leerlingen van Musicalschool Jentley de voorstelling ‘MusicalDroom’ in Theater De Borgh. “De laatste puntjes worden op de i gezet,” zegt Jentley. “We hebben er allemaal onwijs veel zin in!” De voorstelling, gespeeld door kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, gaat over een verhaal waarin drie meiden de wens hebben om in een musical te mogen spelen. Al snel wordt ze duidelijk dat ze niet zomaar in een musical terechtkomen, maar dat ze door middel van 5 wensen de verschillende musicals kunnen veranderen. Zouden ze de biggetjes kunnen redden van de wolf? Kunnen ze ervoor zorgen dat Miss Hannigan weer lief is voor de weeskinderen? En wat staat ze te wachten bij de musical Mamma Mia? Er zijn nog een paar kaarten voor de voorstelling te koop, dus wees snel! Kaartverkoop via https://theater.deborghbudel.nl

Wil jij ook een musicalster worden?

Als kinderen geïnteresseerd zijn in musicallessen, dan kunnen ze vanaf september weer instromen en kunnen ze zich inschrijven voor een proefles via jentley.nl/lesaanbod.