Extra dag verlof voor personeel Noorderhart

PELT – Donderdag 23 juni mocht eindelijk de druk van de ketel voor het personeel van Noorderhart Mariaziekenhuis en Noorderhart Revalidatie & MS. Meer dan 700 medewerkers kwamen samen in de tuin van The Red Penguin in Mol voor een Midsummer After Work editie. De temperaturen liepen hoog op en er werd genoten van lekkere foodtrucks, een optreden van Frankenstijn ft. SaxyBeanz en een afterparty met DJ Prosit. Kers op de taart was de aankondiging van algemeen directeur Hans Ramaekers die de medewerkers een extra dag verlof schonk. Hans Ramaekers: “Wij hebben onze medewerkers de afgelopen jaren keihard zien werken. Dit willen we nu belonen door hen een extra “dankdag” aan te bieden. Iedere medewerker kan deze dag vrij inzetten. Hiermee willen wij aantonen dat wij het werk van onze medewerkers enorm appreciëren. Wij vinden dat zij deze extra dag verlof verdienen.”