Party & Verhuur Service Jos Saes blijft bestaan 

BUDEL – Vlak voordat er een streep getrokken zou worden onder Party & Verhuur Service Jos Saes werd er een overnemer gevonden. Zo zal dit bedrijf blijven bestaan én, niet onbelangrijk, alles blijft hetzelfde! Jonge horeca-ondernemer Bert Savelkoul heeft samen met zijn zakenpartner Semmi Ragos het bedrijf overgenomen. “Wij zijn erg blij dat ons levenswerk een mooie doorstart tegemoet gaat,” aldus Marjo en Jos Saes. De twee nieuwe eigenaars staan ondertussen te popelen om van start te gaan. “Met de zomer voor de deur hopen we dat we zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen verwennen met onze bbq-pakketten, koude en warme buffetten en ze vooruit kunnen helpen met alle benodigdheden voor de komende feestjes!” aldus Bert en Semmi. 

Bert en Semmi hebben het volledige bedrijf overgenomen en zullen dit de komende periode ook op dezelfde manier voortzetten. “We blijven hét adres voor al uw feestjes en partijtjes. Dankzij de vele mogelijkheden kunnen klanten hier terecht voor het organiseren van een feest van A tot Z, van het eten tot de tafels en stoelen. Maar ook voor heerlijke bbq-pakketten, het reserveren van koude en/of warme buffetten, het afnemen van drank of de verhuur van party-benodigdheden zoals tenten, bestek, glazen, tap- en koelwagens,… is men welkom.” 

Bert Savelkoul heeft altijd in de horeca gewerkt en baat sinds 4 jaar zijn eigen café uit in het hartje van Bocholt, ’t Paljaske. Zijn zakenpartner en kameraad Semmi Ragos stapt samen met hem in het verhaal. Semmi werkt momenteel als zelfstandige in de bouw, maar is samen met zijn verloofde Claudia Cimmino, klaar voor dit horeca verhaal. Claudia heeft op haar beurt ook al strepen verdiend in de horeca en baat sinds vorig jaar haar eigen mediterrane brasserie uit, eveneens in Bocholt. “We zijn klaar voor dit nieuwe avontuur als aanvulling op wat we al doen,” vertellen ze. “En we kijken ernaar uit om alle klanten te verwennen met dezelfde culinaire specialiteiten, service en kwaliteit die ze al jaren gewend zijn van Party & Verhuur Service Jos Saes.” Bert: “Ikzelf ben al jaren klant bij Jos en dus gekend met het bedrijf. Voorlopig blijven we dezelfde koers varen, blijven we op dezelfde locatie gevestigd en kan men ons ook bereiken via de gekende contactgegevens.” 

Om alles in goede banen te leiden is het nieuwe team op zoek naar uitbreiding. “We werven personeel voor in de keuken, maar ook medewerkers voor het uitleveren van materialen zijn welkom. Net als vakantiewerkers en jobstudenten trouwens. Wij bieden gevarieerd werk in een gezellige omgeving. Je komt op verschillende locaties en bent voornamelijk omgeven door feestende en vrolijke mensen! Geïnteresseerden mogen ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie.” 

Party & Verhuur Service Jos Saes 

’t Inne 26 in Budel 

www.jossaes.nl 

Tel. 0031 6 53234010 (Bert) of 0032 498352947 (Semmi)