Afsluiting werkjaar Markant Hamont-Achel in stijl!

HAMONT-ACHEL – Het is weer zover. Na vele activiteiten heeft Markant het werkjaar alweer afgesloten. De leden van Markant hebben gewandeld, gefietst, geluncht. Van cultuur, opleidingen, lezingen en optredens kunnen genieten, maar vooral samen veel gelachen en mooie momenten beleefd. Vrijdag hebben ze de vakantie ingezet bij het Mussenburghof te Bree met een bubble high tea. Onder het genot van allerlei lekkers en natuurlijk ook een bubbeltje, hebben ze heerlijk kunnen bij kletsen in de mooie tuin. Allen zeer tevreden zijn de leden van Markant huiswaarts gekeerd.

Op maandag 19 september wordt het werkjaar 2022/2023 geopend. Alle vrouwen die graag kennis komen maken met deze toffe dames-vereniging: van harte welkom! Meer info: Micheline Vandekerkhof 0032 498 221722 of [email protected]