Ladies Nights in 22-23 bij Theater De Hofnar!

VALKENSWAARD – Een avondje lekker er tussenuit met je vriendin, zus, moeder, tante of buurvrouw? Soms maken ze er bij De Hofnar bij de voorstellingen speciaal voor de dames er een heerlijke Ladies Night van. En dit doen ze komend theaterseizoen natuurlijk ook weer!  Wat je kan verwachten? De Ladies Nights zijn elke keer weer een verrassing! Wat zeker is: je kunt van tevoren heerlijk komen borrelen en je gaat met een leuk gevulde goodiebag naar huis! In het seizoen 2022-2023 doet De Hofnar dat weer bij twee verschillende voorstellingen.

Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman.

Mrs. Einstein

In een land vol cowboys, goudzoekers, pelsjagers en ontdekkingsreizigers zoeken de vier zangeressen van Mrs. Einstein naar avontuur. Gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, bijzondere arrangementen én hun talent voor krankzinnige situaties weten ze dwars door dit onontgonnen gebied een spoor van vrienden achter te laten.

Kaarten 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl . De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur via 0031 40 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl