Expo Ciel Van den Heuvel-Koninkx

PELT – Nog tot en met 17 juli zijn er abstracte schilderijen te zien van Ciel Van den Heuvel-Koninkx in Kunstgalerie “De Koel” in Pelt. Ciel geeft op het doek al haar opgedane ervaringen vanuit haar geheugen weer. De schets die wordt opgezet wordt intuïtief bewerkt. Een vaak moeilijke opgave, maar ook een uitdaging om het verstand niet het creatieve proces te laten beïnvloeden. Het schilderen blijft voor haar een ontdekkingstocht waarvan ze nooit helemaal weet hoe die zal eindigen. Ciel schildert abstract en gebruikt acrylverf die ze opbrengt met kwast en paletmes. Kleur is erg belangrijk in haar werk. Het maakt de vorm en tegelijk de compositie en is sfeerbepalend. Al werkende ontstaat er een gelaagdheid en vormt zich een beeld waardoor het werk gaat leven en een eigen weg inslaat. Ciel heeft 20 jaar geleden de kunstopleiding aan de Kunstacademie Noord-Limburg in Neerpelt gevolgd. Sindsdien werkt ze zelfstandig. Voor mensen die dat willen geeft ze graag een rondleiding in de galerie. Neem gerust contact via tel. 0031 495 518 447 of 0031 6 830 885 15 of mail naar cielkoninkx@gmail.com Voor meer informatie:  www.sil.exto.nl De Koel is gelegen aan de Leopoldlaan 32A in Pelt.