Opbrengst Goede Doelen Week Cranendonck: € 45.285,56

CRANENDONCK – Van 7 t/m 10 juni 2022 vond in de Gemeente Cranendonck gelukkig weer de Goede Doelen Week collecte plaats. Honderden collectanten konden na 2 jaar eindelijk weer op pad gaan om voor de vele goede doelen te collecteren.

De organisatoren van de Goede Doelen Week bedanken alle gulle gevers hartelijk voor hun bijdrage. Dankzij uw gift én dankzij de inzet van de collectanten zijn weer vele onderzoeken mogelijk en kan het leven van vele mensen weer een beetje meer dragelijk worden.

De bruto opbrengsten zijn:

Soerendonk: €.     8223,22

Budel: €   15.499,84

Maarheeze €.  15.027,03

Budel-Schoot €      2.565,66

Budel-Dorplein €.     2.762,49

Gastel €.     1.207,32

Totaal Cranendonck: €    45.285,56

De organisatoren bedanken de volgende winkels Bakkerij Rooijmans, Bakker de Jong, Boekhandel Sprankenis, Slagerij Vonken en Optiek Ed Kalders voor hun inzet als gezamenlijk inleverpunt. Natuurlijk bedanken wij ook alle sponsoren voor hun donatie en vrijwilligers en collectanten voor al het verrichte werk. Namens de organisatoren in Soerendonk, Maarheeze en Budel (Dorplein, Schoot en Gastel) nogmaals hartelijk bedankt voor uw bijdrage!