Schoot kermis 2022: bomvol programma voor jong en oud!

BUDEL-SCHOOT – Vorig jaar gooide corona last-minute roet in het eten voor het feestprogramma van de kermis in Budel-Schoot. Dus de organisatie staat te popelen om dat dit jaar dubbel en dik in te halen. Voor zowel de kinderen als de feestvierders is een prachtig programma samengesteld om het Vogelsplein van 9 t/m12 juli weer om te toveren tot het dorpsfeest dat nog steeds ieder jaar groter, gekker en gezelliger wordt. 

De kermis opent zaterdagavond om 19.00 uur met de inmiddels beroemde ballonnendrop. Honderden gratis kermismunten zullen naar beneden regenen! Vervolgens barst op het grote podium het openingsfeest los met DJ Siem en coverband Hard2Get, die je kunt kennen van hun succesvolle deelname aan The Voice Of Holland. 

De zondag is voor de feestvierders een drukke, maar bovenal knotsgekke dag. Die dag kun je aftrappen bij het traditionele kermistoepen in Café De Sport, om vervolgens om 14.00 uur op het feestplein te staan voor de eerste editie van Schoots Megapark. Pitchers bier, opblaasdieren, hemdjes in neon-kleuren, confetti & verrassingsoptredens; dat vat ongeveer wel samen hoe die middag eruit zal zien. Als kers op de taart betreden de rockende dames van Steam Sister ’s avonds het podium: garantie voor een onvergetelijke avond! 

Maandag regent het weer prijzen, want dan is vroegavond de uitreiking van de teken-en knutselwedstrijd. Hierna wordt het podium vrijgemaakt voor Bonte Carlo en zijn vriendjes, tijdens het unieke concept op Schoot Kermis: de Vrienden van Carlo Live. 

Dinsdagmiddag is ieder jaar voor de kinderen van de basisscholen een onvergetelijke middag. Zij worden verwend met een gratis ritje én een kermiscadeautje! Als zij hun feestje hebben gevierd, kunnen de feestvierders aan de bak op de heerlijke hits van DJ Frank Groenen en coverband Baby Blue. Zij behoren tot de top van de Nederlandse coverbands en zijn op Schoot van de partij! 

Het dorpsfeest leeft als nooit tevoren! Voor meer informatie over het programma en win-acties, volg Schoot Kermis op Facebook (Kermis-Budel Schoot) en Instagram (schootkermis) of kijk op www.schootkermis.nl.

Foto van Bart Lijten