Integratieproject voor vrouwen

HAMONT-ACHEL – Verbinden via klank, ritme en glimlach: het werkt, het is verbindend over de culturen heen en er zijn geen woorden voor nodig… Dit project startte vrijdag 24 juni in Huis van de Wereld in Lommel met de supermama’s, bezield door Liesbeth Lemmens, muziektherapeute uit Hamont. 

Integratie is “thuiskomen – zich welkom voelen – zich met open hart met de anderen kunnen verbinden – gehoord worden”.  Door middel van klank en ritme hebben de dames samen iets laten ontstaan, voelden de deelnemers zich als vrouwen, als moeders met elkaar verbonden. Via klank en het ritme en bewegingen deelden we dit. Het was zalig en de deelnemers dankbaar! Heb jij ook een mix aan kleuren in je vereniging, school, buurt, moeders van…? Wil je ook graag eens een cirkel meemaken of organiseren? Kijk dan eens op www.lielemmens.be of mail naar [email protected]