Open Dag en Repair Cafe in ’t Buuls zitje

BUDEL – Op zondag 26 juni had MFC de Borgh een Open Dag, dus ook Huiskamer ‘t Buuls Zitje. Na een aarzelende start in de ochtend, liep het later goed vol en werd het een heel gezellige middag. Menig bezoeker nam een infoflyer mee en de gastvrouwen konden veel informatie kwijt. Dat alles bij een lekker gratis kopje koffie met een plakje cake en veel mensen hadden hierdoor een onderhoudende zondag. 

Op zaterdag 2 juli is er weer het maandelijkse Repair Café. Defecte spulletjes kunnen worden gebracht tussen 10.00 en 12.00 uur en de mannen zullen proberen deze te repareren. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers of kruimeldieven. Alle reparaties zijn gratis maar een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd.  Verder is nog te melden dat ‘t Buuls zitje de hele zomer elke dag geopend zal zijn behalve op zaterdag en zondag. Je kunt dus elke dag binnenlopen voor een bakje koffie en praatje en alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, rummikub, knutselen, lunch en schilderen gaan ook de hele zomer gewoon door. Voor meer informatie kun je bellen naar 0031 6 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com Je vindt trefpunt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.