Dit zijn wij! Wie ben jij?

Zoek je een kunstenaar, een expositie, festival, workshop of iemand die dansles geeft? Wil je weten wat er te doen is in Cranendonck op cultureel gebied? Dan kun je terecht bij www.cultuurcraan.nl ; hét platform voor cultureel Cranendonck en omgeving. Doe je zelf iets op cultureel gebied? Zorg dat je vindbaar bent en meld je aan op de website.

Cultuurcraan is een initiatief van de gemeente Cranendonck en het Rick. Het bestuur (zie foto) roept iedere culturist uit Cranendonck en omgeving op zich aan te melden bij www.cultuurcraan.nl , zowel professional als hobbyist, zodat overzichtelijk wordt wie zich cultureel bezighoudt en waar men te vinden is.

Naast de website is er een Facebook- en Instagrampagina en worden er activiteiten georganiseerd. Kunst- en cultuurliefhebbers laten zien waar ze mee bezig zijn. 

Cultuurcraan geeft cultuur een impuls en ondersteunt huidige initiatieven.

Bestuur Cultuurcraan bestaat uit: Corrie Fleuren – Conny Box – Stefan den Ouden – Arian Compen (Heb je zin om in het bestuur te komen? Stuur dan even een mailtje: [email protected] , want er is nog plaats!)