Loopgroep Cranendonck actief bij de Ekkerloop

CRANENDONCK – Woensdag 29 juni zetten 7 lopers van de loopgroep Cranendonck de vaart erin bij de Ekkerloop in Budel. Op de 3500 meter liepen Irma Vogels, Jeffrey Meurkens (2e plaats) en Henk Snijders prima tijden. Ine Zentjens, Jasmijn Bracke en Geert Hertogs behaalden ereplaatsen op de 7000m. John Clement pakte de langste afstand en liep 10500m. Goed bezig allemaal. Maar ook de kinderen van enkele lopers zetten hun beste beentje voor. Doutse Meurkens, Sam en Fenna Zentjens op de 600m. En Niene Meurkens op de 1000 meter. Doutse en Niene behaalden net als hun vader de 2e plaats. 

Ten slotte, na 32 edities stop de Ekkerloop. Sommige lopers van Loopgroep Cranendonck hebben meer dan 25 edities gelopen. Daarom dank aan de organisatie voor het jarenlang organiseren van deze wedstrijden. We hebben er veel plezier aan beleefd.

Ook zin gekregen in hardlopen? Kom eens meetrainen en noteer zondag 18 september in je agenda, want dan organiseert de loopgroep jeugdwedstrijden en diverse afstanden voor de volwassenen. Kijk voor meer informatie op www.loopgroepcranendonck.nl