Podiumplaatsen Ekkerloop voor Bergrunners 

BUDEL – Een groep Bergrunners stond afgelopen woensdag 29 juni aan de start van de 32e Ekkerloop. Tijdens deze laatste Ekkerloop hebben verschillende Bergrunners podiumplaatsen behaald op de afstanden 3,5 km. en 7 km. Ondanks het warme weer werden er goede tijden gelopen. Op de 3,5 kilometer in de categorie 45+ was Annemie van Seggelen de snelste voor Gerry Claassen die als tweede over de finish kwam. Dimph Orbon moest deze dames voor zich dulden en finishte als derde. Deze drie dames mochten bij de prijsuitreiking op het erepodium plaatsnemen. Jammer voor José Nies en Lisanne Franssen dat ze enkele seconden te kort kwamen voor een ereplaats. Marleen Reijnkens ging bij de 7 kilometer categorie 45+ met de zege aan de haal. Carla Beerten finishte op een kleine achterstand op de tweede plaats in een goede tijd. Ria Noten ging even later als derde over de finishlijn en ook deze dames mochten op het erepodium plaatsnemen. De Bergrunners dames konden allen terugzien op een geslaagde Ekkerloop. Voor alle uitslagen zie elders in dit weekblad Ook zin in bewegen in de buitenlucht, dit is mogelijk bij de Bergrunners met hardlopen, wandelen en Nordic Walking. Voor meer info: www.Bergrunners-budel.nl

Foto 1. 3,5 km. Gerry Claassen, Annemie v Seggelen en Dimph Orbon

Foto 2. 7 km. Carla Beerten, Marleen Reijnkens en Ria Noten