Zomervakantie bij Theater De Hofnar 

VALKENSWAARD – Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie. Lekker op vakantie in eigen land of juist naar onbekende oorden. Theater De Hofnar is in verband met de zomervakantie in augustus even gesloten, van 29 juli tot en met 29 augustus. 

Maar voordat het zover is staan er heel veel leerlingen van verschillende scholen vol spanning klaar in de coulissen om het podium op te gaan. Groep 8 leerlingen die hun eindmusical spelen voor ouders en schoolgenootjes en leerlingen van dansscholen ‘PULSE’, ‘Dance Giving’ en ‘Backstage’ laten prachtige dansmoves zien. Het Were Di bracht begin deze week ook de fantastische musical ‘The Addams Family’.  Vanaf september begint het nieuwe film- en theaterseizoen weer! Het theaterprogramma voor het gehele seizoen is te vinden op onze website. Het nieuwe filmprogramma wordt later, eind augustus, bekend gemaakt. Onze kaartverkoopmedewerkers helpen je tot en met vrijdag 29 juli graag met al je vragen of het bestellen van voorstellingskaarten. Daarna zijn we met vakantie en zijn we vanaf maandag 29 augustus weer open. In de zomervakantie kun je natuurlijk gewoon kaartjes reserveren op www.hofnar.nl.