Help gedumpte de konijnen aan een warm thuis

Zoals elke opvang in België en Nederland zit ook de opvang van Stichting ROZE vol met konijnen. Maar liefst 40 (!) konijnen, in alle soorten, kleuren en maten wachten samen op een nieuw baasje of op een konijnenmaatje om hun leven mee te delen. 

De meeste konijnen in de opvang zijn zwervend op straat gevonden. Aangeschaft in een opwelling en ‘vrij’ gelaten toen bleek dat ze toch iets meer tijd en zorg kostten dan verwacht? We zullen het nooit weten. Wel weten we dat al deze (vaak nog hele jonge!) konijnen een goed thuis verdienen waar ze de ruimte krijgen om konijn te zijnen samen met tenminste 1 konijnenvriendje of – vriendinnetje heel erg oud te worden.  

Heb jij de ruimte en de tijd om een konijntje of een konijnenpaartje welkom te heten en nooit meer te laten gaan? Vul snel het interesseformulier van het konijn van je keuze in op https://rozeindhoven.nl/konijnen-en-knaagdieren/