“Musical Memories” moet je Horen, Zien en Beleven !

BUDEL – De eerste grote doorlooprepetitie voor Musical Memories gaf al een goed beeld van de prachtige musicals die zullen worden uitgevoerd tijdens het grote openluchtspektakel dat zaterdagavond 16 juli a.s. in de feeërieke sfeer van kasteeltje Cranendonck gaat plaatsvinden.  Een bijzondere samenwerking tussen Harmonie EMM, project koor Experience, de dansgroepen Dance Vision en UC Dance en de Promssolisten Silke van Niel, Wendy van Dooren, Thara Bax, Steffi Ras, Sandra Hultink, Erik van den Akker, William Wulmsen, Stan Jutten, Jordi van Leeuwen.  Samen vertolken zij meer dan 20 scenes uit de populairste musicals zoals de langst spelende Nederlandse musical “Soldaat van Oranje”, de onvergetelijke musicalklassieker “Sound of  Music”, het wereldberoemde “Jesus Christ Superstar”, het uitdagende en zwoele “West Side Story”, maar ook de zomerse feel good musicals als “Grease” en “On your Feet”, de opzwepende gospelmusical “Sister Act” en de wereldwijd bekroonde topmusicals “Evita”, “Les Miserables” en “Phantom of the Opera”.  En dit is nog maar een kleine greep uit het hele avondvullende programma. Musical Memories is dus een must voor elke musicalliefhebber.  

Het 700-tallig publiek heeft op de grote comfortabele tribune uitstekend zicht op het gehele podium en natuurlijk de prachtig verlichte omgeving van het kasteeltje.  En last but nog least: op een groot scherm wordt bij elke musical een passende video getoond.  Laat u dus meeslepen in de magische wereld van de mooiste musicals.  

Voorafgaand aan het concert zullen meer dan 200 gasten vanaf 17.30 uur kunnen samen genieten van een “Italian Dinner” dat vooraf gaat aan het concert. Andere bezoekers zijn ook ruim voor het concert welkom om te genieten van de omgeving en een drankje op het festivalterrein. De tribune wordt vanaf 19.00 uur vrijgegeven.  Ook na afloop van het concert, omstreeks 22.45 uur, is er nog volop gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.  

Een openluchtconcert is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden.  Alhoewel de verwachtingen goed zijn wordt op zaterdagochtend 16 juli beslist of het concert doorgang kan vinden. Via facebook en de website wordt een afgelasting kenbaar gemaakt.  De kaartjes blijven dan natuurlijk geldig.  

De laatste kaarten zijn à € 17,50 nog te koop op maandagavond in het foyer van de Borgh tussen 19.30 tot 21.30 uur of via de website www.harmonie-emm.nl.   

Foto: de eerste doorlooprepetitie